Te mindent megteszel a szívedért?

Látod magad, amint szeded a vérnyomáscsökkentőt, koleszterin-, trigliceridszint csökkentőt, és havonta sok-sok pénzt hagysz ott a gyógyszerekért + a gyógyszerek mellékhatására való gyógyszerekért?

Ja, és minden hónapba elzarándokolsz a háziorvoshoz receptet íratni?

Úgy gondolom, találtam valamit, ami megelőzésként már sokat segíthet. Egy magyar terméket vettem célba, ami itt készül Mezőkövesden, öko-gazdálkodásban.

Kardio cyto-vital rezveratrol komplex: már a nevében is minden benne van, de az összetétele teljesen lenyűgözött!:

- Vörösszőlő, szeder, ribizli, feketeáfonya, berkenye, cseresznye, ribizli, meggy - piros gyümölcsök, rezveratrol és bioflavonoid források

- Homoktövis - mint immunerősítő

- Csipkebogyó - C-vitamin forrás

- Máriatövis - méregtelenítő

A rezveratrol lehet az a szó, ami talán idegenül hat, és nem pontosan ismerjük. A néphagyomány szerint a rezveratrol tartalmú élelmiszerek fogyasztása pozitívan hathat a szénhidrát anyagcserére, a keringési funkciókra és a szív működésére. Antioxidáns tulajdonságánál fogva elősegítheti a szervezet védelmét a káros, oxidatív folyamatokkal szemben. Ezek lassítása a sejtek öregedését gátolja. Hogyan? Röviden: mindennapjainkban a sejtjeink folyamatosan osztódnak, ebben a DNS játszik fontos szerepet. A DNS végén van egy gyűszűszerű - telomer néven ismert - képződmény, amely minden osztódáskor megrövidül. Amikor ez a telomer eléri a kritikus rövidséget, nem képes tovább az osztódni, megörekszik, és a sejt elpusztul. A rezveratrol enzimatikus úton vesz részt a telomer megőrzésében, így védi a sejteket az öregedéstől.

A termék nem csak maghéj-örlemény (por) formájában található, hanem macerátum is kapható belőle. Ez nem más, mit az olajos kivonat, ami a poranyagok mellett szőlőmag-, tökmag-, dió-, máriatövismag-, csipkebogyó, lenmag-, homoktövis-, és szezámmag olajat is tartalmaz!!!! Csupa-csupa egészség egy üvegben!